top of page

ADELIN

KAUNEUSHOITOLA ADELIN on Myyrmäessä sijaitseva ihonhoidon erikoisliike.

Tarjoamme ammattitaitoista ja yksilöllistä ihonhoitoa sinun toiveitasi kuunnellen. Olemme erikoistuneet vuodesta 2006 alkaen ranskalaiseen Guinot- ammattikosmetiikkasarjaan, josta löytyy laaja valikoima kasvo- ja vartalohoitoja.

Suosituin kasvohoitomme on Hydradermie Youth, joka on maailman tunnetuin Guinot-erikoiskasvohoito. Laitehoidon tehokkuus ja rentouttava hieronta yhdessä mahdollistavat     tuloksellisen ja rentouttavan hoitokokemuksen.   

 

    Lisäksi käytämme italialaista Bioline Jato`-sarjaa luonnonmukaiseen ihonhoitoon ilman mineraaliöljyjä, synteettisiä hajusteita ja väriaineita. Uutuutena valikoimistamme löytyy suomalainen sertifioitu Unna Nordic- luonnonkosmetiikka sarja. Kaikissa Unna Nordic tuotteissa on raikkaat metsäiset tuoksut ja tehokkaat kotimaiset raaka-aineet.

Jokainen kasvo- ja vartalohoito suunnitellaan aina yksilöllisesti ihosi kunnon mukaan. Käymme koulutuksissa säännöllisesti, jotta voimme palvella sinua ammattitaidolla ja tarjota näin parhaita tuloksia ihonhoidossa.

Hoitovalikoimaamme kuuluvat lisäksi erilaiset käsi- ja jalkahoidot,  Yumi Lashes- ripsien kestotaivutukset, Yumi Brows- kulmien laminoinnit, klassiset ripsien pidennykset, kestovärjäykset ja karvanpoistot hellävaraisella sokeroinnilla sekä lämminvahalla. Kerromme mielellämme lisää sinulle hoitovalikoimastamme puhelimitse tai sähköpostitse. Sähköisen ajanvarauksen voit tehdä myös netin kautta silloin kuin sinulle parhaiten sopii! Käythän tykkäämässä meistä myös facebookissa, niin saat kuulla aina uusimmat uutisemme! 

 

Edut Adelinin kanta-asiakkaille:

Bonuskortti

Kanta-asiakkaana keräät Guinot- tuoteostoksesi henkilökohtaiseen bonuskorttiisi.​

1) Saat leiman jokaisesta 50 € tuoteostostasi. 

2) kun olet kerännyt 10 leimaa, saat -50 % alennuksen valitsemastasi Guinot tuotteesta!

3) Bonuskortti on voimassa 12 kk ensimmäisestä ostotapahtumasta.


Hoitolassa sinua palvelevat Cidesco-SKY kosmetologit Soile Nevalainen, Leena Kantola sekä Sky-kosmetologi Emma Salmela. 

Lämpimästi tervetuloa!

HENKILÖKUNTA

DSCF5174.jpg

LEENA KANTOLA

DSCF5165.jpg

SOILE NEVALAINEN

DSCF5175.jpg

EMMA SALMELA

bottom of page