top of page

TECHNI SPA - Hyvästit selluliitille! 

Käänteentekevä selluliitinvastainen vartalohoito naisille
- 3 samanaikaista vaikutusta yhden hoidon aikana!


1) Imurullaushieronta

Rikkoo selluliitin rakenteen.Imurullaus on on tehokas, mutta hellävarainen keino hajoittaa ihonalaista selluliittikudosta ja ja muokata vartalonkaaria.Technispa- laitteen imu saa pinttyneenkin rasvakudoksen liikkeelle.

Tulokset: iho on napakampi ja kauniimpi. Hoidon jälkeen olosi tuntuu kevyemmältä ja housusi liian suurilta.

2) Ionisaatio

Hajoittaa rasvoja. Ionisaatio on elektroterapiaa, jonka avulla hoitogeelin vaikuttavat aineosat imeytyvät syvälle ihonalaisiin kudoksiin ja rasvasoluihin elvyttäen ihon toimintoja ja parantaen rasva-ainevaihduntaa.

Tulokset: Ylimääräiset sentit katoavat ja iho on silminnähden kiinteämpi.

3) Stimulaatio

Kiinteyttää ja poistaa nestettä. Stimulaatio on passiivista lihasjumppaa, joka muokkaa vartalon lihaksistoa ja poistaa kuona-aineita aktivoimalla kehon nestekiertoa. Imurullaushieronnan ja ionisaation hajoittamat rasvat poistuvat elimistöstä. Vartalon kaaret saavat uutta ryhdikkyyttä, vaikka et olisi käynyt vuosiin salilla.

Varaa oma aikasi - jo ensimmäinen hoito saa aikaan näkyviä tuloksia! 


lisätietoja: http://www.guinot.fi/?op=body&id=114 

Hinta 90 € kesto 1h 


TECHNI SPA "LIGHT LEGS" -erikoishoidolla kevyen kauniit sääret 

Techni Spa light legs on 30 minuutin pituinen jalkojen erikoishoito, joka tehdän Guinot Techni spa laitteella. Hoito taistelee raskaita jalkoja vastaan vähentämällä turvotusta kudoksessa sekä helpottamalla laskimoiden toimintaa lihastimulaation avulla ja imeyttämällä verisuonia vahvistavia aineosia. Hoito aloitetaan jalkojen nestemäisellä entsyymikuorinnalla. Tämän jälkeen jalkapohjiin, sääriin ja reisiin levitetään hoitogeeli, joka sisältää mm. merilevää, kamferia, mentholia ja punaviiniä. Hoitogeeli imeytetään technispa laitteen avulla, jolloin pumppaavat nestekiertoa stimluloivat liikkeet vievät jaloista epämukavuuden tunteen mennessään. 

Hoidon hinta 65 €
- Toisen hoidon yhteydessä 55 €

bottom of page