top of page

HYDRADERMIE LIFT -lifting kasvohoito

Ikääntymisen ja väsymyksen myötä kasvonpiirteet muuttuvat raskaammaksi ja menettävät ryhdikkyyttään. Hydradermie LIFT auttaa tehokkaasti ihon kiinteyden palauttamisessa. Hoito perustuu kasvolihasten stimulointiin, jolloin syvällä sijaitsevat kasvolihakset jäntevöityvät ja ihosolujen toiminta aktivoituu. Hydradermie Lift on kasvoille kuin kuntosalitreeni vartalolle, se palauttaa nuorekkaan ulkonäön. Ilman ruiskeita! 

Hoidon ensimmäisessä vaiheessa aktivoidaan ihon nestekiertoa, jolloin kuona-aineet poistuvat ihosta ja ylimääräinen turvotus häviää. Toisessa vaiheessa kiinteytetään kasvolihaksia muunnellulla matalataajuusvirralla, jolloin kasvot saavat uuden ryhdikkään ilmeen. Kasvonpiirteet kohoavat välittömästi! Hoidossa käsitellään silmänympärys,- kasvo- ja kaulalihakset. Hoito on täysin kivuton ja se viimeistellään rentouttavalla hieronnalla, ampulleilla ja kiinteyttävillä naamioilla. 

Jo yksi hoitokerta kiinteyttää kasvolihaksia merkittävästi, mutta tehokkaampien tulosten saamiseksi suositellaan 5-10 kerran hoitosarjaa. 

Hydradermie Lift 1 h 105 € 

Hydradermie Lift expres 30 min 75 € sarjahoidossa 

- toisen kasvohoidon yhteydessä 45 €

FEM_HYDRADERM_CE_STIMULATION_2015_BD.jpg
bottom of page