top of page

Jalkahoito 1h

Sisältää jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien siistimisen

ja hieronnan.

Hinta 70 € kesto 1h

Huom. Jos sinulla on kynsisieni, tai muita ihosairauksia, varaathan ajan jalkahoitajalle, tai lääkärille.Jalkahoito lakkauksella 1h 15 min.

Sisältää jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien siistimisen, hieronnan ja lakkauksen. Hoitoon kuuluu oma lakka, jonka saat hoidon jälkeen mukaasi.

Hinta 80 €, kesto 1h 15 min.

SPA- jalkahoito

Sisältää jalkakylvyn, kuorinnan, kovettumien poiston, kynsien siistimisen, pitkän rentouttavan hieronnan ja naamion. 

Hinta 90 €, kesto 1 h 30 min.

Jalkahoito naamiolla

Sisältää jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien siistimisen, hieronnan ja kosteuttavan sekä turvotusta poistavan naamion jaloille.

Hinta 80 € kesto 1 h 15 min. 

TECHNI SPA "light legs" -erikoishoito

Techni Spa light legs on 30 minuutin pituinen jalkojen erikoishoito, joka tehdän Guinot Techni spa laitteella. Hoito taistelee raskaita jalkoja vastaan vähentämällä turvotusta kudoksessa sekä helpottamalla laskimoiden toimintaa lihastimulaation avulla ja imeyttämällä verisuonia vahvistavia aineosia. Hoito aloitetaan jalkojen nestemäisellä entsyymikuorinnalla. Tämän jälkeen jalkapohjiin, sääriin ja reisiin levitetään hoitogeeli, joka sisältää mm. merilevää, kamferia, mentholia ja punaviiniä. Hoitogeeli imeytetään technispa laitteen avulla, jolloin pumppaavat nestekiertoa stimluloivat liikkeet vievät jaloista epämukavuuden tunteen mennessään. 

Hoidon hinta 65 €
- Toisen hoidon yhteydessä 55 €

INSTA-G-FR-05-2020 (3).jpg
bottom of page