LAHJAKORTIT

Lahjakortti kauneushoitolaan on erinomainen idea lämmittää ystäväsi, työkaverisi tai kumppanisi mieltä tarjoamalla hänelle rentouttava hoitokokemus.Voit valita itse tietyn hoidon, tai valita tietyn summan minkä edestä lahjan saaja voi itse valita hoitoja tai kotihoitotuotteita. Autamme sinua valitsemaan sopivan hoidon tai hoitopaketin. Lahjansaaja voi halutessaan myös vaihtaa hoidon toiseen valitsemaansa hoitoon. Lahjakortti on voimassa 6 kk ostopäivästä alkaen. Lahjakortin saat noutamalla hoitolastamme tai voit tilata sen myös oheisen linkin kautta, jolloin maksat hoidon samalla verkossa ja lahjakortti postitetaan suoraan lahjan saajalle tai sinulle kotiin. 

Tästä voit ostaa lahjakortin verkosta --> http://www.klikcard.fi/ 

 


SUOSITTELEMME SEURAAVIA HOITOJA LAHJAKSI: YLELLISET HOITOPAKETIT

Hydradermie Youth- kasvohoito, kaunistava jalkahoito & kosteuttavat käsinaamiot 200€ (norm. 220€)
Täydellisen rentouttava hoitokokonaisuus! Guinot Hydradermie Youth- laitehoidon teho perustuu dynaamiseen ionisaatioon, missä ihoon imeytetään kasviperäisiä tehoaineita. Samalla väsyneet ihosolut saavat uutta energiaa. Hoidon happiterapia parantaa solujen hapensaantia. Hoito sisältää kiinteyttävät ampullit, hieronnan ja kasvonaamiot ihon kunnon mukaan sekä tarvittaessa ihonpuhdistuksen. Sopii kaikille ihotyypeille. Virkistävä jalkahoito sisältää kylvyn, kovettumien poiston, kynsien hoidon, hieronnan ja lakkauksen. Käsinaamiot kosteuttavat tehokkaasti kuivat kädet. Kesto yht. n. 3h.

Kirkastava Hydra Peeling- kasvohoito & virkistävä Yumi Feet-jalkahoito 155€ (norm. 169€)
Hydra Peeling- hedelmähappohoito kirkastaa ihon väriä ja vaalentaa pigmenttiläiskiä. Hoidon jälkeen iho on uudistunut, heleä ja täydellisen kosteutettu. Virkistävä jalkahoito sisältää kuorintaliuskat kovettumille, kovettumien poiston, kynsien siistimisen ja jalkavoiteen. Kesto yht. n. 2h.

Rentouttava Mirific- vartalohieronta ja kosteuttava Hydra Clean- kasvohoito 100€ (norm. 113€)
Mirific- vartalohieronta vähentää lihasjännitystä ja lumoavat tuoksut rentouttavat mielen. 4 hoitoöljyä ravitsevat ihoa. Hydra clean- kasvohoito sisältää kuorinnan, thermo clean- lämpökäsittelyn ja 5 min hieronnan. Kesto yht 1h 30 min.

Yumi Lashes ripsien kestotaivutus & kulmien värjäys 95€ (norm 103€)
Yumi Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta ainutlaatuisella ripsien kestotaivutuksella ja kestovärjäyksellä. Yumi Lashes taivuttaa ripset ylöspäin, antaen ripsille pituutta, korkeutta ja volyymia, saaden näin ripset näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. Kesto n. 1h 30min
 VARTALOHOIDOT

Mirific Gommage- kuorinta 65€
Ihanan ravitseva vartalokuorinta poistaa kuolleen ihosolukon ja antaa energisen olon. Kesto 30 min. 

Mirific vartalohoito 105 €
Hoito sisältää vartalokuorinnan, jolloin ihosta tulee samettisen pehmeä. Hoito jatkuu 4 öljyn ravitsevalla ja rentouttavalla hieronnalla. Kesto 1 h 15 min. 


KÄSI- JA JALKAHOIDOT: 

Käsihoito naamiolla 60 €


Hoito sisältää kuorinnan, kynsien viilauksen, kynsinauhojen hoidon, hieronnan ja kosteuttavat jojobaöljy-naamiopussukat käsille. Kesto 45 min. 

SPA- jalkahoito 85 €


Virkistävä Spa- jalkahoito rentouttaa ja hoitaa väsyneitä jalkoja. Sisältää jalkakylvyn, kuorinnan, kovettumien poiston, kynsien siistimisen, pitkän rentouttavan hieronnan ja naamion. Kesto 1 h 30 min. 


KASVOHOIDOT

Hydradermie YOUTH- kasvohoito ampulleilla 120 €


Kasvohoitojen kuningatar! Hydradermie YOUTH- kasvohoito on tehokas syväpuhdistava ja kosteuttava erikoiskasvohoito. Hoidon teho perustuu ionisaatioon, jossa ihoon imeytetään kasviperäisiä tehoaineita. Samalla iho syväpuhdistuu ja saa tervettä hehkua. Lisäksi hoidossa käyttävä happiterapia parantaa ihon aineenvaihduntaa. Hoitoon kuuluu tarvittaessa ihonpuhdistus. Hoito täydentyy rentouttavalla hieronnalla, kiinteyttävillä ampulleilla ja naamioilla. Kesto 1h 30 min. 

Hydradermie LIFT- kasvohoito 102 €


Hydradermie LIFT- kasvohoito kohottaa kasvojen ihoa kasvolihaksia stimuloimalla. Hoidon ensimmäisessä vaiheessa aktivoidaan ihon lymfakiertoa, jolloin turvotus häviää. Toisessa vaiheessa kiinteytetään muunnellulla matalataajuusvirralla, jolloin iho saa uutta ryhtiä ja napakkuutta. Hoito viimeistellään rentouttavalla hieronnalla ja kiinteyttävillä naamioilla. Kesto 1 h. 

Hydra Peeling 99 €


Kirkastava ja kuoriva virkistyshoito kasvoille. Heleyttää väsynyttä ihoa. Hoito sisältää hedelmähappokuorinnan, rentouttavan kasvo- ja hartiahieronnan sekä raikastavan naamion. Hoito sopii kaikille ihotyypeille. Kesto 1h. 

Lift Summum 99 €


Kohottava ja kiinteyttävä erikoiskasvohoito kasvoille, kaulalle ja decolleelle.  Hoito sisältää tehokkaan stimuloivan kaksoiskuorinnan, ihoa napakoittavn hieronnan, täsmähoidon juonteille ja c-vitamiini harsonaamion. Kesto 1h. 

  • Black Facebook Icon

Jönsaksenkuja 4 01600 Vantaa puh: 09-2416100 aukioloajat: ark 11-18 ajanvarauksella ark 9-21 la 9-18