top of page

LAHJAKORTIT

Plants and Pottery
Spa Bath Salt

Lahjakortti kauneushoitolaan on erinomainen idea lämmittää ystäväsi, työkaverisi tai kumppanisi mieltä tarjoamalla hänelle rentouttava hoitokokemus.Voit valita itse tietyn hoidon, tai valita tietyn summan minkä edestä lahjan saaja voi itse valita hoitoja tai kotihoitotuotteita. Autamme sinua valitsemaan sopivan hoidon tai hoitopaketin. Lahjansaaja voi halutessaan myös vaihtaa hoidon toiseen valitsemaansa hoitoon. Lahjakortti on voimassa 6 kk ostopäivästä alkaen. Lahjakortin saat noutamalla hoitolastamme tai voit tilata sen myös oheisen linkin kautta, jolloin maksat hoidon samalla verkossa ja lahjakortti postitetaan suoraan lahjan saajalle tai sinulle kotiin. 

Tästä voit ostaa lahjakortin verkosta:

--> http://www.klikcard.fi/ 

(Klikcard lahjakortit voimassa 12kk)


SUOSITTELEMME SEURAAVIA HOITOJA LAHJAKSI: YLELLISET HOITOPAKETIT

Hydradermie Youth- kasvohoito, kaunistava jalkahoito & kosteuttavat käsinaamiot 200€ (norm. 220€)
Täydellisen rentouttava hoitokokonaisuus! Guinot Hydradermie Youth- laitehoidon teho perustuu dynaamiseen ionisaatioon, missä ihoon imeytetään kasviperäisiä tehoaineita. Samalla väsyneet ihosolut saavat uutta energiaa. Hoidon happiterapia parantaa solujen hapensaantia. Hoito sisältää kiinteyttävät ampullit, hieronnan ja kasvonaamiot ihon kunnon mukaan sekä tarvittaessa ihonpuhdistuksen. Sopii kaikille ihotyypeille. Virkistävä jalkahoito sisältää kylvyn, kovettumien poiston, kynsien hoidon, hieronnan ja lakkauksen. Käsinaamiot kosteuttavat tehokkaasti kuivat kädet. Kesto yht. n. 3h.

Kirkastava Detogygene- kasvohoito & virkistävä jalkahoito 150€ (norm. 164€)
Detogygene- kasvohoito kirkastaa ihon väriä ja parantaa ihon hapenottokykyä. Hoidon jälkeen iho on kauniin heleä ja raikas. Virkistävä jalkahoito sisältää jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien siistimisen ja hieronnan. Kesto yht. n. 2h.

Rentouttava Mirific- vartalohieronta ja kosteuttava Hydra Clean- kasvohoito 100€ (norm. 113€)
Mirific- vartalohieronta vähentää lihasjännitystä ja lumoavat tuoksut rentouttavat mielen. 4 hoitoöljyä ravitsevat ihoa. Hydra clean- kasvohoito sisältää kuorinnan, thermo clean- lämpökäsittelyn ja 5 min hieronnan. Kesto yht 1h 30 min.

Yumi Lashes ripsien kestotaivutus & kulmien värjäys 95€ (norm 103€)
Yumi Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta ainutlaatuisella ripsien kestotaivutuksella ja kestovärjäyksellä. Yumi Lashes taivuttaa ripset ylöspäin, antaen ripsille pituutta, korkeutta ja volyymia, saaden näin ripset näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. Kesto n. 1h 30min

 VARTALOHOIDOT

Mirific Gommage- kuorinta 65€
Ihanan ravitseva vartalokuorinta poistaa kuolleen ihosolukon ja antaa energisen olon. Kesto 30 min. 

Mirific vartalohoito 105 €
Hoito sisältää vartalokuorinnan, jolloin ihosta tulee samettisen pehmeä. Hoito jatkuu 4 öljyn ravitsevalla ja rentouttavalla hieronnalla. Kesto 1 h 15 min. 


KÄSI- JA JALKAHOIDOT: 

Käsihoito naamiolla 60 €


Hoito sisältää kuorinnan, kynsien viilauksen, kynsinauhojen hoidon, hieronnan ja kosteuttavat jojobaöljy-naamiopussukat käsille. Kesto 45 min. 

SPA- jalkahoito 90 €


Virkistävä Spa- jalkahoito rentouttaa ja hoitaa väsyneitä jalkoja. Sisältää jalkakylvyn, kuorinnan, kovettumien poiston, kynsien siistimisen, pitkän rentouttavan hieronnan ja naamion. Kesto 1 h 30 min. 


KASVOHOIDOT

Hydradermie YOUTH- kasvohoito ampulleilla 125 €


Kasvohoitojen kuningatar! Hydradermie YOUTH- kasvohoito on tehokas syväpuhdistava ja kosteuttava erikoiskasvohoito. Hoidon teho perustuu ionisaatioon, jossa ihoon imeytetään kasviperäisiä tehoaineita. Samalla iho syväpuhdistuu ja saa tervettä hehkua. Lisäksi hoidossa käyttävä happiterapia parantaa ihon aineenvaihduntaa. Hoitoon kuuluu tarvittaessa ihonpuhdistus. Hoito täydentyy rentouttavalla hieronnalla, kiinteyttävillä ampulleilla ja naamioilla. Kesto 1h 30 min. 

Unna Nordic- Metsäelämys 109 €

Uutuus- kasvohoito suomalaisesta luonnosta! Unna Nordic on vegaanista sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Anna lahjaksi rentouttava metsäinen hoitokokemus. Hoito alkaa selän hieronnalla ja jatkuu kasvoihin kirkastavalla turve-hiilikuorinnalla. Ihoa kosteutetaan kerrostamalla mahlaa sisältävällä hoitovesillä ja ihoa uudistavilla seerumeilla. Havumetsältä tuoksuva kasvohieronta ja virkistävän viileä naamio rentouttavat kehoa ja mieltä. Naamion vaikuttaessa hierotaan kädet.
Kesto 1 h 15 min.

Detoxygene 103 €


Kirkastava ja heleyttävä hoito kasvoille. Heleyttää väsynyttä ihoa. Hoito sisältää kuorinnan, rentouttavan kasvo- ja hartiahieronnan sekä syväpuhdistavan ja kuona-aineita poistavan naamion. Hoito sopii kaikille ihotyypeille. Kesto 1h.

Age Summum 110 €


Elinvoimaa antava kasvohoito, mikä tasoittaa juonteita ja heleyttää ihoa. Kuorinnan jälkeen ihoon imeytettän kaksiosainen seerumi, mikä sisältää 1g puhdasta c-vitamiinia ja Guinot patentoiman cellulair life complex- yhdisteen. Nämä yhdessä uudistavat voimakkaasti ihoa ja stimuloivat kollageenin tuotantoa. Hoitoon kuuluu kiinteyttävä erikoishieronta ja hyaluronihappoa sisältävä naamio, mitkä kohottavat ihoa välittömästi. Hoito sisältää myös kaulan, decoltteen ja käsien ihon hoidon. Kesto 1h. 

bottom of page